video – DESCINDERE A OFITERILOR DGA LA PRIMARIA REDIU

Ofiterii DGA (Directia Generala Anticoruptie ) au efectuat astazi, 21 septembrie 2023, perchezitii in 2 locatii din comuna Rediu. Prima locatie fiind Primaria Rediu unde au fost vizate biroul de Resurse Umane si cabinetul primarului si a doua locatie fiind locuinta primarului comunei Rediu Ciprian Grosu.

COMUNICAT DE PRESA DE LA DIRECTIA GENERALA ANTICORUPTIE ( DGA )

Percheziții într-o cauză penală care vizează fapte de corupție

În cursul zile de astăzi, 21.09.2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă și în baza ordonanțelor de delegare dispuse de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcței Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Iași, împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pun în executare un număr de șase mandate de percheziție domiciliară, din care două la sediul UAT Rediu, județul Iași.
Situația de fapt în cauză vizează posibile infracțiuni de corupție săvârșite în contextul organizării unui concurs pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul UAT Rediu.
Suportul tehnic a fost asigurat de către lucrătorii Brigăzii Operațiuni Speciale Iași.
Precizăm că aceste activități nu pot, in nicio situație, să înfrangă principiul prezumției de nevinovație.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *