TUDOREL TOADER : ” NU EU AM REDACTAT SI MOTIVAT CONTESTATIA IN CAZUL ELENEI UDREA „

Judecătorii de la Instanța Supremă i-au respins contestaţia în anulare formulată la decizia de condamnare în dosarul Gala Bute, care prevedea 6 ani de închisoare pentru fostul ministru al Turismului.
ICCJ a respins contestația în anulare iar decizia inițială in dosarul Gala Bute rămâne definitivă, astfel că Elena Udrea va trebui să execute pedeapsa de 6 ani de închisoare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Tudore Toader, avocatul Elenei Udrea , declara pentru iasi1.ro ca:

Jurnalist:
„-Considerati un esec anularea contestatiei? Un esec al carierei Dumneavoastra?
Tudorel Toader :
-Dumneavoastra stiti cine a formulat contestatia?
Cine a motivat-o?
Jurnalist:
-Eu stiu, ca toata lumea, ca echipa dumneavoastra.Dumneavoastra sunteti in prim plan.
Tudorel Toader:
-Deci, contestatia a fost redactata, motivata si depusa la instanta de catre avocatul din 2018.
Eu am fost doar pentru a sustine raportul dintre Decizia C.C.R. si Hotararea Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Eu am participat la un singur termen.”

La închisoare va ajunge şi fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, care are de executat o condamnare de cinci ani, precum şi Tudor Breazu (administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea), care a primit 3 ani cu executare.
Ceilalţi inculpaţi au pedepse cu suspendare: Ştefan Lungu (fost consilier al Elenei Udrea) – un an şi şase luni cu suspendare; Gheorghe Nastasia (fost secretar general în Ministerul Dezvoltării) – 4 ani cu suspendare; Ana Maria Topoliceanu (fost director al Companiei Naţionale de Investiţii) – 3 ani cu suspendare, Dragoş Marius Botoroagă (administratorul unei firme) – doi ani şi şase luni cu suspendare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *