VIDEO – ACUZAT DE FALS IN INSCRISURI ESTE UN CONSILIER LOCAL PNL

In sedinta Consiliului Local de vineri, 28 iunie, consilierul local PSD Calin Scripcaru a adus la cunostinta plenului C.L. ca ” ulterior semnarii unui proces verbal de la comisia de Mediu a fost facuta o adnotare pe procesul verbal ” .
Cele spuse de Calin Scripcaru, consilier local PSD, a fost sustinut de Gabriel Surdu, consilier local PSD, si de catre Andrei Postolache, consilier local independent, ambii semnatari ai procesului verbal pe care s-a pus adnotarea.
Cei trei consilieri local l-au acuzat direct pe Razvan Timofciuc, consilier local PNL si presedinte al Comisiei de Mediu, de adaugarea adnotarii dupa ce procesul verbal a fost semnat.

” Dupa ce s-a discutat in comisie, domnul presedinte Timofciuc de unul singur semneaza si scrie ” Comisia solicita amanarea de pe ordinea de zi a acestui proiect” fara ca membrii comisiei sa fi discutat macar o secunda acest lucru . In nume personal semneaza in numele comisiei . Acesta este fals si uzurpare de calitati” spune Gabriel Harabagiu, viceprimar
al Municipiului Iasi.

” Inteleg ca s-a facut in numele comisiei o adnotare suplimentara fata de cea discutata. Aceasta este o fapta de fals in inscrisuri si rog frumos in stenograma sa ajunga unde trebuie sa o trimitem. Nu se poate asa ceva.” a spus Mihai Chirica, primar al Municipiului Iasi.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *