VIDEO – CONSILIERII LIBERALI ACUZATI DE SABOTAJ INSTITUTIONAL

Consilierii au acceptat in sedinta Consiliului Local din data de 29 noiembrie a.c. propunerea Salubris de a majora taxa de salubrizare la 13 lei/persoană/ lună (inclusiv TVA) de la 10 lei, acest preţ fiind pentru utilizatorii care nu precolectează selectiv. Pentru cei care separă deşeurile menajere de reciclabile există un tarif diferenţiat care începe de la 9,25 lei/persoană. Liberalii au anunţat, ieri, după şedinţă, că vor ataca hotărârea în instanţă.

La acest punct de pe ordinea de zi consilierii liberali Razvan Timofciuc, Etienne Ignat, Ciprian Bostan, Tudor Dornean, Vlad Ghizdova si Alexandru Cotofan au fost acuzati de sabotaj institutional de catre consilierul local PSD Nedelcu Vlad Nicolae  .

” Ii acuz pe consilierii liberali de sabotaj institutional si de populism la adresa unei institutii care cu adevarat functioneaza bine . Faptul ca nu vad aceste aspecte pozitive care sunt relevante si sunt evidentiate in oras ma deranjeaza din punct de vedere politic.” declara consilierul local PSD Nedelcu Vlad Nicolae .

” Salubris este cea ma buna companie de salubritate din Romania ” spune Mihai Chirica, primarul Municipiului Iasi

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *