VIDEO – COSTEL ALEXE SE ESCHIVEAZA CAND AUDE DE CENZURA DE LA CONSILIUL JUDETEAN IASI

Sedintele Consiliului Judetean Iasi sunt transmise live pe pagina de pe facebook.com a Consiliului Judetean ( https://www.facebook.com/cjiasi ) .

Transmisia live a sedintei a fost intrerupta intentionat cand un consilier judetean a avut o interpelare si cand un cetatean a fost evacuat din sala in care se tinea sedinta Consiliului Judetean.

Consilierul judetean Daniel Disca blameaza cenzura de la C.J. Iasi ” Sedintele Consiliului Judetean sunt publice. Din momentul in care cetateanul a venit in sala live-ul sedintei a fost intrerupt si a fost pornit dupa ce cetateanul a fost dat afara din sala. Choar daca sunt persoane nemultumite trebuie sa le lasam sa-si manifeste nemultumirile in plenul Consiliului Judetean . Live-ul sedintei a fost intrerupt in momentul in care acel cetatean era in sala si as dori ca acest lucru sa nu se mai repete.”

Costel Alexe, pres. la Consiliul Judetean Iasi, s-a eschivat si nu a comentat cand i s-a cerut explicatii despre faptul ca transmisia live a fost intrerupta .

….

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *