VIDEO – CRATERE PE UN DRUM JUDETEAN SI DE FRICA MARICEL POPA NU SANCTIONEAZA

Pe drumul judetean ce leaga comuna Holboca de comuna Tomeste sunt cratere . SOCANT este ca aceste cratere au aparut la mai putin de 5 luni de la darea in folosinta a drumului.


Aceasta situatie socanta a fost adusa la cunostinta presedintelui Consiliului Judetean, Maricel Popa. Luand la cunostinta despre situatia socanta Maricel Popa a spus :
”Nu este o bataie de joc a Consiliului Judetean fata de banul public, este o bataie de joc a constructorilor, a dirigintelui care a urmarit acea lucrare de la Drumuri Judetene si a unora de la Drumuri Judetene care sunt o Cooperativa care ajuta unii constructori . Am fost cu toti directorii si cu toti reprezentantii de la Drumuri Judetene pe drumul ce leaga Holboca de Tomesti si nici mie nu mi-a placut cum arata drumul dupa cateva luni lucrate. Sunt institutiile Statului care trebuie sa urmareasca. Cu acel constructor eu sunt implicat intr-un dosar la Tibanesti si nu vreau sa comentez . Am mai sanctionat odata la Tibanesti si pentru asta am abuz in serviciu.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *