VIDEO – CU O BOMBA SEXY S-A INSURAT CONSILIERUL RAZVAN TIMOFCIUC

Cununia civilă va fi pe 6 ianuarie, cea religioasă și petrecerea în august, la Little Texas. Soția consilierului este profesor la Vasile Alecsandri.

Consilierul liberal Răzvan Timofciuc renunță la burlăcie. Pe 6 ianuarie, va fi la Starea Civilă din Iași, împreună cu Dida Ancuța Cobzariu. Ca și Răzvan Timofciuc, soția sa este membru al PNL Iași.

Dida Ancuța Cobzariu este profesor la Colegiul Vasile Alecsandri din Iași. „Cununia civilă am programat-o la începutul anului, pe 6 ianuarie, cea religioasă va fi pe 24 august. Petrecerea va avea loc la Little Texas. Viitorii nași nu sunt persoane cunoscute și nu vom spune cine sunt”, ne-a declarat Răzvan Timofciuc.

Acesta este consilier local din 2016. Are depusă o declarație de avere albă, fără nici o proprietate. La venituri a notat indemnizația de la CL – 17.528 lei/an, 2.790 de lei de la Black&White House Media (manager), 12.578 de lei/an de la Parlamentul României (consilier) și 4.543 de lei de la Guvern – Departamentul Centenar (consilier).

Din septembrie 2018, Timofciuc este profesor de istorie la un liceu din Iași, având aceeași profesie cu viitoarea sa soție.

sursa text: reporteris.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *