VIDEO – DIN NOU ” FURA CURENT ” UN CONSILIER PNL

 
In data de 28 februarie 2019 incepand cu ora 10:00 a avut loc in sala „Vasile Pogor” din Palatul Rozvnovanu , actualul sediu al Primariei Municipiului Iasi, sedinta ordinara a Consiliului Local Iasi.

Si aceasta sedinta a fost nelipsita de interventiile „sclipitore” ale consilierului local PNL Razvan Timofticiuc.

„Am sa spun ceea ce simt cei mai multi dintre dvs.. Un motiv pentru care noi nu mai votam PUZ-uri ( n.r. Plan Urbanistic Zonal ) este tocmai acest tip de proiect de Hotarare de Consilu Local pentru ca arata dubla a executivului in relatia cu cei care doresc sa construiasca in Iasi, cu dezvoltatorii imobiliari .” a spus consilierul local liberal Razvan Timofciuc in una din interventiile „sclipitoare” din plenul Consiliului Local Iasi.

Uimit de cele spuse de consilierul liberal , consilierul PSD Adrian Boca l-a intrebat pe liberal :
”  Ati spus ca stiti cam ce simtim noi. Unde ati facut cursiuri de Medium ? „

„Ceea ce colegul nostru consilier emite azi in eter cu sprijinul tehnicii , cred ca este o chestie eronata ” a spus Gabriel Surdu , consilier local PSD, referitor la interventia „sclipitoare” a consilierului PNL-ist

Despre interventia „sclipitoare” a consilierului PNL-ist a vorbit si Traian Ciubotaru , consiler local PSD : ” Domnule coleg sunteti foarte tanar si gandul dvs. ar fi mai potrivit cu ideea de introspectie a eu-ului personal nu sa transmiteti dvs. ca simtiti ce gandim noi , mi se pare cam mult. Daca nu intelegeti Introspectie va invit sa consultati DEX-ul”

” Am sa incerc sa ii raspund colegului nostru consilier care vorbea de judecata cu dubla, tripla masura cu cate masuri vreti dvs. . Nu numai ca este o falsa problema , dar denota si foarte putina stiinta asupra rolulului pe care dvs. il aveti in Consiliul Local” spune Gabriel Surdu , consilier local PSD

Insa punctul culminant al interventiilor referitoare la „sclipitoarea” interventie a liberalului a fost interventia Danielei Tautu, consilier local PSD ” Daca tot dezvoltatorii imobiliari sunt atat de blamati, eu propun sa ii impuscam la zid si chiar sa le interzicem accesul in Municipiul Iasi pentru ca se pare ca sunt „un rau” pentru societate si in urmatorii 20 de ani propun sa nu se mai construiasca nimic in Municipiul Iasi ca asa poate cei din Partidul National Liberal se linistesc”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *