VIDEO – IMAGINI SPECTACULOASE CU ROATA PANORAMICA DE 30 DE METRI DIN IASI

Suprize la Targul de Craciun din Iasi. Anul acesta iesenii vor avea parte pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant de mai multe activitati dedicate sarbatorilor de iarna. Pe langa pomul de Craciun si aranjamentele obisnuite, noutatea din aceasta iarna de la Iasi va fi roata panoramica de 30 de metri.

Primaria a intrat in febra pregatirilor pentru Sarbatorile de iarna, iar pe strazile centrale au fost deja montate ornamentele aferente sistemului de iluminat festiv. De aceasta data, pietonalul va fi extins pana la Casa Modei, dar si pe strada I.C. Bratianu. Iesenii sunt incantati de schimbare, desi zona va fi inchisa pe toata perioada sarabtorilor.

Iesenii vor avea in acest an, pentru prima data la Iasi, o roata panoramica. Aceasta este aproape montata si este principala atractie a Targului de Craciun.

La Targul de Craciun, iesenii vor mai avea un pom de Craciun, un tunel cu lumini, oraselul copiilor si casutele de lemn cu obiecte de artizanat si vin fier. Sistemul de iluminat festiv va fi aprins sambata, 30 noiembrie, la ora 18:30.

sursa text: telem.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *