VIDEO – MARICEL CEL CHEL DORIT MATRASIT DE LA CONSILIUL JUDETEAN

Sorin Iacoban, presedintele filialei Pro Romania Iasi le da un ultimatum celor de la ALDE sa rupa aliantele locale cu PSD

“ALDE a înţeles la nivel naţional că guvernarea este toxică, însă ar trebui şi la nivel local să aplice aceeaşi măsură. Nu eşti credibil dacă nu faci asta. E greu să pleci dintr-o funcţie, dar trebuie să arăţi că ai înţeles că ai greşit când te-ai aliat cu PSD. Nu am avut discuţii cu cei de la ALDE Iaşi, dar le cerem să rupă alianţele cu PSD”, a spus liderul PRO România Iaşi, Sorin Iacoban.

Reprezentanţii PRO România afirmă că în Consiliul Judeţean Iaşi se poate forma o altă majoritate şi consideră că actualul şef al CJ, Maricel Popa, lider al PSD Iaşi, ar trebui schimbat din funcţie.

“Mai poate fi credibil un consilier local sau judeţean dacă va spune că rămâne în partea cealaltă, alături de PSD?”, a spus Vasile Roman, vicepreşedinte PRO România Iaşi.

ALDE deţine postul de viceprimar al municipiului Iaşi, dar şi un post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, majorităţile în cele două consilii fiind asigurate împreună cu PSD.

sursa text: stireadeiasi.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *