VIDEO – MARICEL POPA ISI JUSTIFICA IMPOTENTA POLITICA

Gabriel Vlase și Doina Fedorovici. Primul e de la Bacău, iar doamna Doina e din Botoșani. Pun pariu că mulți dintre delegații PSD Iași la congresul de azi habar n-au nici măcar cum arată cei doi. Și totuși i-au votat în posturile de vicepreședinți ai PSD pe regiunea Nord-Est. Pentru că așa s-a stabilit.

Cum s-a ajuns aici? Pentru fiecare regiune, PSD a alocat doi vicepreședinți. Sunt două posturi, deci trebuie să existe doar doi candidați. De ce să fie competiție? Totul s-a decis în culise. Iașul nu merită un post de vice național, pentru că Maricel Popa, liderul filialei județene nu contează la centru.

Întrebat cum explică faptul că Iașul e scos din cărți la centru, Maricel Popa declară senin că ”noi aducem proiecte, nu alergăm după funcții”.

Serios? O minciună cât casa. Iașul nu e băgat în seamă la centru, nici nu contează. E adevărat că Iașul e județ problemă pentru conducerea națională a PSD, dar cine l-a susținut pe Mihai Chirica la primărie? Cine l-a pus candidat și cine i-a făcut campanie în 2016? Iar dacă Mihai Chirica a călcat strâmb, nu există alt lider care să conteze la București? Sper să toți delegații PSD Iași se întorc acasă fericiți. Și așteaptă proiectele promise de Popa.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *