VIDEO – Ministrul Sorin Cimpeanu vrea sanctiuni aspre pentru Constantin Serban , invatatorul agresiv

Ministrul Educaţiei a anunţat, marţi, că Inspectoratul Şcolar Iaşi va face verificări la Școala Gimnazială ” Mihai Codreanu ” , unde mai mulţi elevi de clasa a II-a au fost agresaţi de învăţător. Cazul scandalos a ieşit la iveală după ce un părinte a reuşit să trecoare în ghiozdanul copilului său un dispozitiv de înregistrare care a reuşit să surprindă comportamentul dascălului.

Sorin Cîmpeanu a anunţat ce măsuri vor lua autorităţile în cazul cadrului didactic acuzat că îi terorizează pe elevii de la Școala Gimnazială ” Mihai Codreanu ” din Iaşi. Ministrul Educaţiei a subliniat pentru iasi1.ro că : ” Este un comportament total inadecvat și intolerabil pentru un cadru didactic, cu atât mai mult pentru un învățător care lucrează cu copii de clasa a II-a „.

Ministrul Educaţiei a mai precizat pentru iasi1.ro că : ” A fost declanșată o acțiune de audit managerial la Școala Gimnazială „Mihai Codreanu” – Iași . Ministerul Educației a solicitat luarea celor mai exigente măsuri care se impun în limita cadrului legal. Repet, este un comportament intolerabil!”

În trecut, profesorul Constantin Șerban a fost sancționat doar cu ” observație scrisă „, în urma unor acuzații de violență fizică și verbală împotriva unei eleve pe care a numit-o ” butoi „.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *