VIDEO – Parintele Constantin Necula despre Tatal Nostru

Părintele Constantin Necula a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica cu hramurile ” Sfântul Mucenic Iulian din Tars ” şi ” Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavriil ” din Campusul studenţesc ” Tudor Vladimirescu ” – Iaşi și a susținut după slujbă conferința ” Fericirea ca viață duhovnicească. Lecția Sf. Ioan Scărarul ” .

Biserica cu hramurile ” Sfântul Mucenic Iulian din Tars ” si ” Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavriil ” din Campusul studenţesc ” Tudor Vladimirescu ” – Iaşi a fost înființată în anul 2001 în vremea păstoririi Î.P.S. Daniel, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, actualul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

În data de 15 martie 2004 a fost numit ca preot paroh preotul Florin Chirilă, inspector bisericesc în cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

În cadrul manifestărilor prilejuite de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, 13 octombrie 2018, biserica a fost sfințită de un sobor impresionant de slujitori, format din 8 ierarhi din țară și din străinătate și din zeci de stareți, protopopopi, preoți și diaconi în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *