VIDEO – POLITISTII DE FRONTIERA DE LA SCULENI AU FOST ADUSI LA AUDIERI LA DNA IASI

Trei dintre politistii de frontiera reținuți în această dimineața la Vama Sculeni au fost aduși la audieri la sediul DNA Iași. În acest dosar se fac cercetări pentru abuz în serviciu.  Este vorba despre cel puțin patru politisti. În continuare se fac perchezitii domiciliare în dosar.

COMUNICATUL DNA

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise de către funcționari publici în legătură exercitarea atribuțiilor de serviciu, în cursul anului 2023.

În cursul zilei de 22 noiembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 7 locații situate pe raza județului Iași, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *