VIDEO – Protestatarul Marian Ceausescu : ” Dumitru Buzatu i-a pupat in c*r pe toti comunistii . „

Dumitru Buzatu a facut cerere de revocare a masurii de arestare de aceea a fost adus in data de 27 septembrie la Curtea de Apel Iasi.


Celebrul protestatar Marian Ceausescu din Bucuresti a venit special la Iasi și a fost cel care a asigurat coloana sonora a coborarii lui Buzatu din duba Poliției: „Buzatule, borfasule, credeai ca scapi! Bai escrocule, pacat ca te-a prins de abia acuma. Buzatule, borfasule nu scapi de puscărie la cat ai furat. Da ba banii inapoi, bai borfasule”.
” Dumitru Buzatu i-a pupat in c*r pe toti comunistii . El (n.r. Dumitru Buzatu) a iubit comunismul, a iubit bolsevismul. Trebuia cu ani in urma arestat. Daca il arestau cu 15-20 ani in urma acel oras superb Vasluiul nu mai arata cum arata acuma pentru ca acel oras a fost distrus de Buzatu.” a mai declarat Marian Ceausescu.

Și de data aceasta, Buzatu a fost adus tot fara catușe in fața magistraților, desi procedura spune clar ca inculpatul trebuie incatusat cat este arestat preventiv.

Judecarea recursului a fost amanata pentru data de 28 septembrie ora 13.
Motivul invocat de avocatul Daniel Atasiei este ca nu a avut acces la dosar pentru a-si formula apararea, singurele argumente folosite de anchetatori pentru arestarea baronului PSD fiind doar „filmulete scurse in presa pe cai nestiute”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *