VIDEO – SCANDAL LA CONSILIUL JUDETEAN IASI

Sedinta ordinara de miercuri, 23 februarie 2022, a Consiliului Judetean Iasi a fost marcata de tensiuni intre consilierii judeteni: Etienne Ignat, Mircea Manolache si Costel Alexe, pres. la Consiliul Judetean Iasi.

„Daca unul dintre noi se imbolnaveste pentru ca a participat la aceasta sendinta. Domnule presedinte sunteti obligat sa respectati hotararile Consiliului Judetean.Hotararea CJ spune ca la o incidenta de peste 3 la mie dvs. sunteti obligat sa convocati sedintele CJ online, de ce le-ati convocat in mod fizic.” spune Etienne Ignat, consilier judetean USR

„Executivul Consiliului Judetean nu atrage fonduri, atrage numai dosare penale. Voi fi nevoit, in mod particular, fara sa fiu susținut de Partidul Social Democrat, sa declanșez un referendum, sa strang cele 30.000 de semnaturi, incat dumneavoastra sa fiti nevoit sa dati o hotarare prin care sa mergeti acasa.” spune Mircea Manolache, consilier judetean PSD.

„Dumneata nu faci decat afaceri si fel si fel de prostii” ii reproseaza Constantin Serban, consilier judetean PNL lui Mircea Manolache .

„Social democratia ieseana poate sa aiba alti reprezentanti in plenul Consiliului Judetean decat dumneavoastra” ii reproseaza Costel Alexe, pres. la Consiliul Judetean Iasi, lui Mircea Manolache

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *