VIDEO – ” TIGANII NU SE VACCINEAZA ” spune Ferdinand Feri Stanescu , bulibasa tiganilor din Grajduri

COVID-19 este o boala deosebit de infectioasă. Cu totii avem responsabilitatea de a reduce raspandirea ei si de a lua masuri simple de precautie. Toate statele sunt afectate de epidemia de coronavirus.
Pentru a incetini raspandirea coronavirusului si pentru a proteja sanatatea tuturor persoanelor, au fost necesare unele restricții cauzate de contextul pandemiei.
Vaccinurile acționeaza ” invatand ” sistemul imunitar uman ( mecanismul natural de aparare al organismului ) sa se apere singur impotriva unor anumite boli. Vaccinarea reprezinta cea mai sigura cale prin care putem pune capat pandemiei.

Prin declaratiile sale Ferdinand Feri Stanescu , bulibasa tiganilor din Grajduri , confirma ca scepticismul fata de vaccinare este raspandit in comunitatile de tigani din Romania ” Acei oameni care ii vedeti dvs ca mor, mor din pricina altceva nicidecum pentru COVID-19. Eu nu spun ca nu exista COVID-19, exista COVID-19 dar nu chiar asa cum se aude. Majoritatea tiganilor nu o sa puna vaccinul pe ei nicicum. 95% din tiganii din Romania nu se vaccineaza.”

Vaccinarea impotriva COVID-19 a inceput în Romania si peste tot in Uniunea Europeana pe 27 decembrie 2020, intr-un moment de unitate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *