VIDEO – ” VIORICA DANCILA E ISTORIE ” afirma Mihai Chirica

Primarul Mihai Chirica a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că votul dat de ieşeni în primul tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale trebuie să fie un semnal de alarmă pentru întreaga clasă politică, întrucât „moldovenii s-au săturat de lipsa de atenţie”. 

„De data aceasta, cu excepţia Botoşaniului, Moldova nu mai este roşie, pentru că moldovenii s-au săturat de lipsa de atenţie. Totodată, rezultatul votului este şi un avertisment pentru cei care guvernează astăzi şi pentru cei care vor guverna de acum încolo. Moldova nu mai poate fi exclusă din planurile de dezvoltare ale acestei ţări, nu mai poate fi tratată la diverse. În felul acesta nu vor mai apărea tot felul de politici duse împotriva acestei regiuni, care este una dintre cele mai sărace din România”, a afirmat edilul.

În ceea ce priveşte confruntarea din turul doi de scrutin pentru prezidenţiale, edilul ieşean crede că despre unul dintre cei doi candidaţi rămaşi rămaşi în cursă se poate vorbi la timpul trecut.

„Viorica Dăncilă e istorie, vorbim despre ea la timpul trecut. Din fericire, românii au ales şi au ales bine. L-au pus pe prima poziţie pe preşedintele Klaus Iohannis. S-au liniştit apele şi cu USR-ul. USR s-a poziţionat acolo unde îi este locul, aşa cum au spus cei care votează. Cred că am intrat într-o etapă de normalitate a României. Mai avem de trecut un hop. Nu putem să ne culcăm pe-o ureche, cum facem noi de regulă, pentru că nu se vor vota ei între ei. Va trebui să ieşim din nou la vot şi să demonstrăm că nu mai putem imagina o ţară cu preşedinte din PSD. Nu se mai poate. Probabil că nu ne-ar mai accepta nimeni din Europa şi ni s-ar închide toate uşile de o parte şi de alta a mapamondului. Din acest motiv, îi îndemn pe ieşeni să iasă iar la vot. Le mulţumesc pentru felul în care s-au mobilizat, pentru felul în care au votat şi se gândesc la soarta României”, a spus primarul Mihai Chirica. 

sursa text: radiohit.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *