VIDEO – AGRESIVITATE MARCA USR LA UN PROTEST NEAUTORIZAT

Circ incredibil în centrul municipiului Iași. Mai mulți membri ai USR-PLUS Iași au organizat un protest neautorizat la Primăria Iași. Conduși de deputații Cosette Chichirău și Marius Bodea, oamenii din partid au organizat o acțiune fără respectarea distanțării fizice și fără a ține cont de alte reguli privind pandemia COVID-19. Aceștia au adus doar câteva persoane din cartierul Dacia sub pretextul unui protest pe teme de urbanism

Mai multe persoane puse pe scandal au organizat ieri un protest neautorizat la Primăria Iași. Sub pretextul unui protest pe teme de urbanism, mai multe persoane din alianța USR-PLUS Iași au ajuns la Palatul Roznovanu. Un plan urbanistic zonal (PUZ) din strada Strămoșilor, cartierul Dacia, ar fi atras nemulțumirea unor locatari din zonă. Sub acest pretext, deputații Cosette Chichirău și Marius Bodea, alături de consilierii locali USR-PLUS Iași, au venit la Primăria Iași pentru a face scandal.

Protest neautorizat la Primăria Iași. Oameni păcăliți să protesteze în centrul orașului

Deputații Cosette Chichirău și Marius Bodea au adus câteva persoane care să protesteze la adresa unui PUZ pe strada Strămoșilor din cartierul Dacia. Doar că din cei 30 de oameni aflați lângă Primăria Iași, doar 12 erau locatari în zonă. Restul de 18 persoane erau oameni de la USR-PLUS Iași, inclusiv parlamentari și consilieri locali sau județeni. În plus, aceștia nu au respectat distanțarea fizică și nici nu au cerut vreun aviz pentru a organiza protestul respectiv, după cum se poate observa din imagini.

„Este foarte greu să preiei rolul de gardian al urbanismului. Noi, cei din USR-PLUS, ne vom bate și pentru locuitorii din Dacia pentru a li se face dreptate”, a menționat deputatul Marius Bodea, scandalagiul de serviciu de la protest.

Din imaginile alăturate se vede cum doar câțiva sunt locatari ai zonei din Dacia. Restul sunt oameni din USR-PLUS Iași, aduși de candidații la alegerile parlamentare 2020 Marius Bodea și Cosette Chichirău.

Deputatul Cosette Chichirău a agresat un ieșean pe pietonal

Mai mult, deputatul Cosette Chichirău a agresat o persoană care a vrut să filmeze așa-zisul protest. În momentul în care s-a apropiat de grupul USR-PLUS pentru a filma incidentul, Cosette Chichirău a mers lângă acesta și a încercat să-i smulgă telefonul din mână. Oamenii din USR-PLUS Iași nu au ținut cont că au organizat un protest neautorizat și că nu au respectat măsurile anti-Covid. Marius Bodea și Cosette Chichirău au ajuns să-și facă din nou campanie electorală și s-au folosit de un așa-zis scandal urbanistic din oraș pentru a-și face din nou imagine.

sursa text: bzi.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *