VIDEO – CANIBALISM POLITIC IN PSD IASI : MIHAI CHIRICA IN FATA UNUI PLUTON DE EXECUTIE

Europarlamentarul ieşean Cătălin Ivan a transmis un mesaj de susţinere pentru primarul Mihai Chirica în contextul discuţiilor privind excluderea acestuia din partid.

Europarlamentarul ieşean Cătălin Ivan a postat urmatorul mesaj:
„Ma suna colegi de la Iasi, colegi alaturi de care am crescut in organizatia PSD, sa-mi spuna ca s-a constituit pluton de executie la comanda lui Dragnea pentru ca Mihai Chirica, primarul Iasului, Gabriel Harabagiu, viceprimar si Sorin Iacoban, fost deputat PSD, sa fie exclusi din partid.
Aceasta lovitura data PSD-ului arata ca cei care conduc acum partidul au o agenda personala mult mai importanta decat cea a PSD. Din momentul excluderii celor trei, PSD renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga primaria in 2020, si isi asuma public ca nu va mai avea un punct de sprijin la Iasi pentru foarte multi ani de acum inainte. Este o decizie importanta dar, asa cum ne-a obisnuit Liviu Dragnea, neasumata.Tot prin interpusi, ca la Tel Drum sau Salcia,ferma sa de porci, Liviu Dragnea isi rezolva problemele sacrificand orice, oricat si pe oricine.
Decizia de astazi, sau din zilele urmatoare, de excludere a celor trei, paradoxal, nu reprezinta un sfarsit de drum ci, dimpotriva, deschide noi drumuri si scenarii de lucru, toate in defavoarea PSD.
Stiu ca am mai facut-o, dar pentru a intelege mai bine ce se intampla in PSD, va recomand sa mai cititi o data „Ferma animalelor” si veti fi surprinsi cat de natural se asociaza anumite personaje cu politicieni ai zilelor noastre din toate partidele politice.”
Mihai Chirica a reactionat in urma postarii europarlamentarului:
„Ceea ce nu stie cine a initiat acest pluton de executie este ca in Romania functioneaza Statul de Drept. Nu stiu si nu am citit nicaieri ca domnul Dragnea si-a cumparat PSD. Daca l-a cumparat pe persoana fizica, atunci il anunt pe domnia lui ca eu nu sunt angajatul lui PSD SRL Dragnea. Eu sunt membru de partid propus de Comisia Judeteana, inca sunt si presedinte si am sa-i demonstrez lucrul asta si am si cum. Cred in Statul de Drept, il voi aplica pana la maxim, voi castiga si voi arata tuturor ca Romania rezista”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *