VIDEO – DOSAR PENAL LA PRIMARIA COMUNEI SIRETEL

Gelu si Doina Spaiuc ocupa functia de primar, respectiv viceprimar, in comuna Siretel, după alegerile locale din 27 septembrie 2020. Ambii au candidat pe lista Partidului Social Democrat.

In data de 15 aprilie 2021 , potrivit newspascani.com , Gelu si Doina Spaiuc sunt in izolare la domiciliu dupa ce au fost depistati pozitiv cu coronavirus.
Alesii locali au fost convocati intr-o sedintă extraordinara de indata, pentru a desemna un consilier care să preia parte din atributii.
Consilierul local Gabriel Dulegheru a fost ales ca in perioada 16.04.2021 – 28.04.2021 sa indeplineasca atat atributiile primarului comunei Siretel cat si pe cele ale viceprimarului comunei Siretel cu respectarea drepturilor si obligatiilor corespunzatoare functiei de primar.

In data de 16 aprilie 2021 printr-un apel la 112 un cetățean sesizează Poliția spunând:
” Doamna Spaiuc Doina, depistata cu COVID-19, a fost la cumparaturi fara masca in Pascani si pleaca acum spre Siretel cu masina proprietate a Primariei.”

In data de 18 mai 2021 Anca Alexandra Vijiac , purtator de cuvant la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iasi, declara : ” Urmare a aspectelor apărute în spațiul public, au fost dispuse verificări de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani, în vederea stabilirii întregii situații de fapt, în cauză fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *