VIDEO – DRIFT SPECTACULOS IN VASLUI

Un show automobilistic cum nu a vãzut Vasluiul, se va desfãsura, azi, în parcarea Interex. În cadrul evenimentului vor avea loc demonstratii de drift, probe de îndemânare auto/moto, expo, paradã cu masini de competitie plus multe alte surprize din partea organizatorilor. “Suntem siguri cã vom face un show cum nu a mai existat în Vaslui. Cãlin, campion national si european la drift împreunã cu echipa lui promit sã ardã multe anvelope si sã facã show de calitate”, a declarat Petru Volocaru, vasluianul responsabil cu spectacolul de azi.

Adrenalina pasionaților de sporturi cu motor va atinge cote maxime azi, în parcarea Centrului Comercial Proxima Shopping Center din Vaslui, acolo unde cei mai spectaculosi piloți de drift din România vor lua parte la Radman Auto Moto, un show unic în tara noastrã pus în scenã de LSM Drift Team în parteneriat cu Primãria Municipiului Vaslui si cu Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui- Serviciul Rutier. Evenimentul, care va începe la ora 10:00, va debuta cu o paradã a masinilor de competitii si va continua cu o expozitie a masinilor clasice, drifturi & offroad si numeroase momente artistice.
“Radman Auto Moto By Lsm Drift Team este conceptul ce uneste toti pasionatii sportului cu motor. Evenimentul are la bazã demonstratii de drift, probe de îndemânare auto/moto, expo, paradã masini de competitie plus multe multe surprize din partea organizatorilor. Parada masinilor de competitie va deschide evenimentul Radman Auto Moto By Lsm Drift Team. Parada se va desfãsura cu plecare de la Centrul Comercial Proxima Shopping Center. Va urma un tur al orasului Vaslui, iar apoi, întoarcerea pentru începerea spectacolului. La sectiunea Expo se vor face înscrieri gratuite, iar câstigãtorii primelor trei locuri vor primi premii surprizã de la organizatorii evenimentului” a declarat Petru Volocaru, organizatorul principal al evenimentului.

sursa text : vremeanoua.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *