VIDEO – FLORIN CALINESCU IN IASI

Filiala Iaşi a Partidului Verde şi-a anunţat, azi, candidaţii la funcţiile de primar al municipiului Iaşi şi de preşedinte al Consiliului Judeţean pentru alegerile locale din septembrie.
Vlad Baba va fi cel care va candida pentru funcţia de primar al Iaşului din partea PV.El va fi şi cel care va deschide lista de consilieri locali ai partidului. Pe poziţiile următoare se află Cătălin Anichitoaiei şi Lucian Suficianu. Cel care va candida pentru funcţia de preşedinte al CJ Iaşi va fi Sebastian Tătaru. Cu toate acestea, lista pentru CJ Iaşi nu va fi deschisă de el, ci de către Victor Chirilă. Pe poziţia a doua se va afla Mircea Manolache, şi, de abia pe poziţia a treia, Tătaru.
Anunţul a fost făcut în prezenţa preşedintelui naţional al Partidului Verde, Florin Călinescu.
”Dorim să schimbăm totul în politica românească. De la temelie.Sîntem un partid antisistem , iar Partidul Verde este singura cale prin care se poate realiza schimbarea.Vom fi ajutaţi de muţi români ce trăiesc în afara ţării, pentru că fiecare din ei ştie ce înseamnă Partidul Verde din ţara în care trăieşte.” a spus Călinescu.

sursa text : informatiadeiasi.ro/

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *