VIDEO – GEORGE SIMION STROPIT CU CERNEALA PE FATA IN PIATA UNIRII DIN IASI

George Simion, unul dintre liderii AUR, a fost stropit cu cerneală pe obraz de către unul dintre participanţii la manifestaţiile organizate cu ocazia Unirii Principatelor Române. 

DECLARATIE Geoge Simion – ”Eram în hora unirii şi un individ a venit şi a aruncat cu ceva albastru în mine. Nu mă tem, mă tem doar de Dumnezeu, suntem în mijlocul oamenilor, pot să arunce cu ce vor. În ultimii 30 de ani politicienii s-au temut de popor, nu trebuie să se teamă. Nu ştiu de ce a aruncat, nu mi-a zis nimic. Asta nu e motiv să ne strice sărbătoarea. Rog Poliţia să nu îl amendeze pe individ, e o sărbătoare naţională, dacă aşa a vrut el să facă.. noi îl iubim!”, a spus Simion.

COMUNICAT OFICIAL: În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanţii prezenţi în Piata Unirii din Iaşi, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanţă lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate şi extrase din mulţime de către Poliţia Locală a Municipiului Iaşi şi au fost preluaţi de Secţia 3 Poliţie a Municipiului.

TEXT INITIAL: Un marş unionist a fost organizat la Iaşi chiar de către AUR. Un eveniment similar a avut loc anul trecut tot în Piaţa Unirii, dar atunci primarul Mihai Chirica a stropit cu iaurt de către un participant la evenimente.

sursa text & foto : ziaruldeiasi.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *