VIDEO – GROAZA : SECTIE DE VOTARE INTR-UN CIMITIR

Si in acest an cetatenii din satul Bahlui din comuna Cotnari sunt supusi unui sentiment de groaza . Alegatorii din satul Bahlui sunt chemati la vot pe 27 septembrie si pe 6 decembrie intr-o sectie de votare nr. 387 amplasata in cimitirul din sat.


„Aici votam in cimitir. Este de rasul lumii.” spune un locuitor al satului Bahlui din comuna Cotnari


„Ne este groaza sa ne ducem in cimitir sa votam.” spune vanzatoarea de la singurul magazin din satul Bahlui din comuna Cotnari.

„Parohia Bahlui a pus la dispozitie casa sociala care a fost inaugurata in acest an. Este o cladire frumoasa. La solicitarea autoritatilor a fost pusa la dispozitie spre a se organiza acolo sectie de votare. Noi ne bucuram ca putem spriji si noi organizarea alegerilor locale.” a declarat părintele Gheorghe Mihăilă, purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.


Sectia de votare numarul 387 va fi folosita in data de 27 septembrie 2020 cand sunt alesi primarii, preşedinţii de consilii judeţene, consilierii locali si consilierii judeteni si in data de 06 decembrie 2020 cand sunt alesi membrii cameriei deputatilor si camerei senat.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *