VIDEO – HALUCINANT: JANDARMII DIN IASI SUNT FAVORIZATI CAND INCALCA LEGEA

Jandarmii din Iasi amendeaza cetatenii pentru nepurtarea mastii de protectie si in data de 12 februarie 2021 in curtea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi ( Jandarmeria Iasi ) se intra, se stationa si se iesea fara masca.


Despre situatia din data de 12 februarie 2021 tt.col. Cojocariu Mihai, purtator de cuvant Jandarmeria Iasi, a declarat in data de 22 februarie 20201 urmatoarele:
” Ca urmare la solicitarea dvs. referitoare la masurile luate in cazul nerespectarii regulilor de purtarea mastii va comunicam ca, la nivelul unitatii, a fost desemnata o comisie de verificare.Totodata, a fost luata si masura sanctionarii disciplinare. Termenul de finalizare a verificarilor este de 30 de zile, iar in functie de rezultatul acestora va voi comunica (cu privire) la solicitarea dvs..”


Jandarmii din Iasi amendeaza cetatenii pe loc sau trimit prin Posta Romana amenda, iar pentru a sanctiona jandarmii care au incalcat legea trebuie infiintata o comisie care sa analizeze 30 de zile niste dovezi mai mult decat clare?!?!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *