VIDEO – Iulian Capsali il sustine pe parintele Calistrat Chifan

La Iasi, in data de 3 decembrie, la initiativa medicului Razvan Constantinescu , a fost organizata la Iași o conferinta cu tema „„”O perspectiva suveranista asupra viitorului Romaniei ” .

Invitatul special la aceasta conferinta a fost profesorul universitar și cunoscutul avocat Gheorghe Piperea.

Din zona academica, au fost prezenti mai multi cercetatori si profesori universitari, personalitați care au ca preocupare primordiala modul in care se insereaza Romania in actualul context geopolitic, printre care sociologii Radu Baltasiu, directorul Centrului European pentru Studii in Probleme Etnice al Academiei Române si Cristi Pantelimon, din conducerea Institutului de Sociologie al Academiei Române.

Iulian Capsali , prezent la eveniment in calitate de co-organizator, a declarat ca il sustine pe parintele Calistrat Chifan: „Parintele Calistrat este atacat pentru ca este unul dintre cei mai cunoscuti sin indragiti duhovnici din Romania. Are o pozitie publica extrem de activa. Sunt alaturi de Sfintia Sa ( nr. parintele Calistrat) si sper sa ne vedem cu bine atunci cand voi ajunge la manastirea Vladiceni.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *