VIDEO – LA BORDEIUL RECIDIVISTULUI GHEORGHE MARIN

Un condamnat pentru crimă din Iași locuiește în condiții greu de crezut pe malul lacului Ciric. Nimeni nu și-ar fi imaginat cine este bărbatul care doarme într-o casă improvizată în pădure. Gheorghe Marin are 68 de ani și în anul 2004 a fost condamnat pentru instigare la crimă

Un bărbat care a fost condamnat la ani buni de închisoare, după ce a fost implicat într-o crimă sadică, în urmă cu mai mulți ani, se chinuie acum de pe o zi pe alta să supraviețuiască. Gheorghe Marin, în vârstă de 65 de ani, locuiește acum în condiții inimaginabile într-un bordei construit în pădurea de la Ciric, în apropierea lacului Veneția.
Acum, locuiește într-un bordei săpat într-o movilă de pământ, acoperit cu stuf și o folie. În „apartamentul improvizat” se aflau o pătură și o saltea murdare, dar și ude după ultimele ploi care i-au inundat refugiul. Mâncarea și-o prepară zilnic cu ajutorul lemnelor din pădure și mai are grijă și de zece pisici care s-au aciuat în jurul bărbatului. Viața lui Gheorghe Marin s-a schimbat în urmă cu 17 ani, când a făcut greșeala vieții.
Gheorghe Marin și-a pus fiul să-l omoare pe presupusul amant al soției

În 2004, Gheorghe Marin locuia cu soția și cei 13 copii într-un apartament din Tătărași. Ieșeanul ducea o viață normală, până când Minică, cumătrul său, s-a mutat la ei în gazdă. Minică este cel care le-a botezat unul din cei 14 copii ai soților Marin. Gheorghe a devenit gelos pe bărbat, mai ales că acesta mergea împreună cu soția sa, Viorica Marin, la cules de struguri. De Sf. Parascheva, Gheorghe Marin și fiul acestuia, de 25 de ani, Radu, s-au pus serios pe băut. Dintr-un butoi de 200 de litri cu vin, cei doi au consumat până când nu au mai putut. Gelozia l-a lovit pe Gheorghe. Acesta a început să-l instige pe fiul său la omor.

Tânărul, aflat sub influența băuturii, a mers în camera unde dormea Minică, l-a trezit și l-a târât până pe hol unde se afla tatăl său. Și-a forțat victima să îngenuncheze și să jure că nu a avut nicio relație cu mama sa. Acesta a pus mâna pe o bardiță și a lovit de patru ori în gâtul victimei. Viorica Marin a fost cea care a fugit într-un suflet la Poliție. Cei doi au fost condamnați la aproape 20 de ani de închisoare fiecare. Gheorghe Marin a ieșit din închisoare după 9 ani, în 2013, în timp ce fiul său a părăsit penitenciarul cu un an mai târziu.
După ce a ieșit din închisoare, din cauza datoriilor, Gheorghe a pierdut apartamentul din Tătărași, unde s-a petrecut crima. S-a mutat într-un canton la marginea pădurii Ciric, împreună cu familia. Până acum 9 luni a locuit cu o parte dintre membrii familiei. Însă, într-o seară, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-a adus aminte de infidelitatea soției.

sursa text: bzi.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *