VIDEO – ” LA MOARTEA LUI DRAGNEA , DAU ARTIFICII ” spune Mihai Chirica

Afirmații șocante făcute de Mihai Chirica, primarul de Iași, după ce focurile de artificii de la sărbătoarea orașului nu au fost autorizate.

„Este o presiune nepermisă din partea factorului politic. Nu încercăm să forţăm legea, nu este misiunea mea, ca primar, să fiu primul care dă tonul dezordinii. E cusută cu puţină aţă roşie toată povestea asta, dar ieşenii se vor bucura de un concert foarte frumos şi poate şi de un foc de artificii cât mai curând. Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo. Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele. (…) La dispariţia fiecărui lider neocomunist din România, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cât îmi voi permite şi eu şi pot să spun că mă voi bucura”, a declarat presei Mihai Chirica.

Reprezentanţii municipalităţii ieşene au anunţat că jocul de artificii care trebuia să încheie luni seara manifestările organizate cu prilejul Sărbătorilor Iaşiului nu va mai fi organizat deoarece a fost retrasă autorizaţia cu doar câteva ore înainte de eveniment.

sursa text : antena3.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *