VIDEO – LANTISOR UMAN : „TUDOREL DEMISIA!„ AU SCANDAT CATEVA ZECI DE IESENI

Zeci de ieseni adunati in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi pentru a cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader @ „Tudorel nu esti iesean, mars la Dragnea in Teleorman”, au scandat protestatarii

Zeci de ieseni s-au adunat astazi in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza pentru a cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Locul ales pentru protest nu este intamplator avand in vedere ca Universitatea Alexandru Ioan Cuza a fost condusa in calitate de rector de Tudorel Toader pana cand acesta a devenit ministru al Justitiei, cu sprijinul coalitiei PSD-ALDE. Manifestantii au venit cu pancarde inscriptionate cu masaje manifest in sprijinul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi si impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea si bineinteles a ministrului Justitiei Tudorel Toader. „Tudorel Toader ar trebui sa-si dea demisia deoarece este doar un pion al coalitie PSD ALD”, a spus Anca Aradei, una dintre participantele la protest. „Ar trebui sa fim mult mai uniti impotriva acestui prieten al coruptilor, ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Cei adunati au incercat sa formeze un lant uman in jurul Universitatii Alexandru Ioan Cuza ca forma de protest impotriva lui Tudorel Toader. „Tudorel nu esti iesean, mars la Dragnea in Teleorman”, au scandat in permanenta protestatarii.

sursa text : dezvaluirea.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *