VIDEO – MIHAI CHIRICA , MEMBRU PNL , CU LALELE GALBENE

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, şi ministrul Mediului, Costel Alexe, candidaţii PNL la Primărie, respectiv Consiliul Judeţean Iaşi, au împărţit lalele, duminică, de 8 Martie, la o zi după ce primarul a fost anunţat candidat al PNL la alegerile locale.


Chirica şi Alexe au declarat, duminică, presei, că nu sunt în campanie, iar Alexe nu comentează demisiile din PNL Iaşi, venite după anunţul privind susţinerea fostului social-democrat la Primăria Iaşi.
La nici 24 de ore de la decizia Biroului Politic Judeţean al PNL Iaşi, prin care Mihai Chirica a fost desemnat candidat al liberalilor la Primăria oraşului, actualul primar şi preşedintele filialei ieşene a PNL, Costel Alexe au împărţit împreună lalele galbene, doamnelor şi domnişoarelor din centrul Iaşului.


„Nu suntem în campanie electorală, suntem împreună şi vom rămâne”, a declarat Mihai Chirica.


Acesta a fost completat de ministrul Mediului, care a precizat că este doar o ocazie prin care să le spună „la mulţi ani” doamnelor şi domnişoarelor.


„Este prima noastră ieşire publică după ziua de ieri ( n.r. sâmbătă ), care vrea să contureze o echipă prin care vrem ca judeţul, în întregimea sa, şi municipiul în mod special să devină puncte de referinţă pentru regiunea de Nord – Est şi asta nu o să o poată face decât o echipă, care poate să contureze de la vârful piramidei politice a României – Preşedinţia ţării şi până la nivelul ultimei administraţii locale ca mărime din România un proiect concret, coerent şi pe care să îl ducem la bun sfârşit”, a declarat presei duminică Mihai Chirica.


Despre cei din PNL care refuză să facă echipă cu fostul social-democrat Mihai Chirica, preşedintele PNL Iaşi a declarat că PNL îşi propune ca pentru prima dată după Revoluţie, judeţele din Moldova să fie câştigate de liberali. Iar recentele demisii, Costel Alexe refuză să le comenteze.


„Nu comentez demisia niciunui coleg din partid care a ales să nu facă parte din acest proiect din care să reuşim după 30 de ani să dăm Iaşului pentru prima dată o conducere liberală şi la municipiu şi la judeţ şi la Guvern, în tandem şi evident cu Preşedintele României pentru a elimina aceste bariere între Estul şi Vestul ţării. Am pierdut atât de mult în ultimii 30 de ani, pentru că am fost dezbinaţi, încât faptul că suntem astăzi împreună ne dă speranţa că vom reuşi să dăm românilor încrederea că avem posibilitatea să facem proiecte bune pentru ei”, a declarat Costel Alexe.


Cei doi au împărţit flori de 8 Martie, după ce primarul Iaşului a fost externat din spital, unde a stat toată noaptea, în urma accidentului în care a fost implicat.

sursa text: mediafax.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *