VIDEO – PE ASCUNS AU PLECAT MEMBRII FONDATORI MDM LA BUCURESTI ( Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei )

Data de 08 februarie 2019 a insemnat un nou protest in Piata Victoriei din Bucuresti. De data aceasta motivul protestului a fost ” nealocarea de fonduri pentru constructia Autostrazii A8 ” cum spunea un protestatar.
Interesanta este la acest protest forma de plecare din Iasi a participatintilor la protest. Participantii la acest eveniment sunt aceeasi ca la evenimentul organizat pe 10 august 2018 . Acum Ionel Apostol si Catalin Urtoi , ca despre ei vorbim ca exemplu, sunt membrii fondatori ai Miscarii pentru Dezvoltarea Moldovei si nu au facut public ora si locul plecarii la evenimentul din data de 08 februarie 2019 din Bucuresti asa cum au facut la plecarea la evenimentul din 10 august 2018 cand au anuntat pe toate canalele posibile ora si locul plecarii la evenimentul de la Bucuresti cu aproximativ doua saptamani distanta de data de 10 august 2018. Atunci pe 10 august 2018 , la plecarea spre Bucuresti au fost bucurosi ca au venit entitati media sa relateze despre plecarea lor, acum numai ei intre ei s-au organizat ne mai facand publica nicio ora si locatie a plecarii.
Au avut ceva de ascuns de au plecat pe ascuns si nu au facut publica ora si locatia plecarii spre Bucuresti la evenimentul din 08 februarie 2019 ?

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *