VIDEO – PREMIERA IN MOLDOVA : TROTUAR PE PASARELA METALICA LA TOMESTI

Comuna Tomesti este comuna cu cea mai mare dinamica de dezvoltare din Zona Metropolitana Iasi .

Dupa realizarea Salii de Sport, Casei de Cultura, dispensare in fiecare sat, crese, terenuri de fotbal, gazon sintetic, parcuri, si a peste 10 km de strazi asfaltate Primaria Comunei Tomesti a dat in folosinta si o axa pietonala de peste 8 km .

Trotuarul, axa pietonala, traverseaza toata comuna fara nicio intrerupere, pe o lungime de peste 8 km este construit pe pasarele metalice.

” Anul acesta finalizam Tronsonul III de trotuar ce leaga Sala de Sport de Primarie. Este cel mai important tronson de trotuar , dar si cel mai scump. O mare parte din trotuar este pe pasarele metalice pentru ca versantul nu ne-a permis sa facem trotuar cu pavele. Cu acest tonson de trotuar finalizam trotuarul de-alungul Drumului National de la intrarea din orasul Iasi si iesirea spre comuna Comarna. ” declara Stefan Timofte, primarul comunei Tomesti.

” Etapa IIIa din acest trotuar a fost cea mai grea etapa din cele IX etape care au fost si terminate. Din cauza ca terenul era in panta a fost necesar sa facem pasarele. Taluzarea malurilor a fost mica ramanad zona impadurita si cu siguranta terasamentului . ” a declata Pavel Barleanu, viceprimarul comunei Tomesti

Dinamica de dezvoltare a comunei Tomesti continua, urmeaza linia de tramvai Iasi – Tomesti – Holboca

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *