VIDEO – PSD IASI ISI BATE JOC DE VOTUL IESENILOR : AU CHIULIT DE LA SEDINTA CL CONSILIERII LOCALI PSD

Astăzi trebuia să aibă loc ședința de plen a Consiliului Local. Deși consilierii PSD au participat ieri la lucrările comisiilor de specialitate, unde au aprobat proiectele de hotărâre propuse, astăzi au lipsit nemotivat de la ședință. În consecință, nefiind cvorum, ședința nu a mai putut avea loc. Mihai Chirica a anunțat deja alegerile anticipate.

„Având în vedere că ședința ordinară de astăzi a Consiliului Local Iași nu s-a ținut, și dacă nici ședința ordinară de data viitoare când voi convoca Consiliul Local nu se ține, vom intra în alegeri anticipate pentru desemnarea unui nou Consiliu Local Iași”, a spus primarul.
„Am reprezentat un partid social-democrat pe care îl credeam european. Nu mai este! Este o clică de oameni mărunți, care nu au decât interese personale, care numesc pe funcții prin șantaj, în instituții pe care să le coordoneze planurile diabolice, care șantajează consilieri locali să nu se prezinte la ședință și-i ține sechestrați într-o cameră care nici nu le aparține, pe care au distrus-o…”, a declarat Mihai Chirica.


sursa text:ziaruldeiasi.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *