VIDEO – PSD – ISTI FUGARI , BOLNAVI BATJOCORITI SI LOVITURI IN CONSILIUL LOCAL SIRETEL

Ședință de Consiliul Local plină de violențe verbale și fizice la Sirețel. Bugetul Primăriei nu a fost adoptat nici îndata de 2 august a.c , în ședința extraordinară care a fost programată de la ora 14.00.

Consilierii locali au fost convocați pentru a discuta pe marginea proiectului de buget și a listei de investiții. În sală de ședință au asistat și o parte din beneficiarii de indemnizații cu handicap, iar pe hol funcționarii publici așteptau și ei un deznodământ.

Ședința nu s-a mai desfășurat în cele din urmă din cauza nervilor, violențelor verbale și fizice. O persoană din rândul susținătorilor viceprimarului Gelu Șpaciuc (PSD) a lovit o persoană cu handicap, după o dispută verbală.

Viceprimarul localității a intervenit într-un târziu, dar era mult mai interesat să le explice oamenilor de problemele pe care le are cu primarul Gheorghe Ancuța, decât să detensioneze situația. Gelu Șpaciuc împreună cu ceilalți consilieri PSD au părăsit sala de ședință.

Cei care depindeau de votul consilierilor au plecat spre casă cu ochii în lacrimi. O persoană cu handicap se întreba cum își va procura medicamentele, după ce a aflat că Primăria nu are buget.

Primarul Gheorghe Ancuța a încercat să aplaneze situația. El l-a sunat pe viceprimarul Șpaciuc și l-a invitat să revină în sală de ședințe, pentru a debloca situația, dar acest lucru nu a fost posibil.       

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *