VIDEO – REGIMUL VIORICA DANCILA SE RAZBUNA PE PRIMARUL DIN BACAU

Cosmin Necula, primarul Municipiului Bacau, exclus marti seara din PSD, spune ca ” Regimul Viorica Dancila se razbuna pe orasul Bacau in dorinta de a se razbuna pe primar. „.

Primarul Necula considera ca ” in momentul in care ai o problema de natura personala cu primarul orasului , nu trebuie sa afectezi sub nicio forma populatia din orasul Bacau.”

Dat afara din PSD dupa ce a declarat ca multor pesedisti le-a fost rusine sa traga pentru Viorica Dancila la prezidentiale si a indemnat la vot pentru Mircea Diaconu, Necula a sustinut si ca ” Acel faimos CEx pe care il credeam incheiat din etapa Dragnea s-a transformat din nou intr-un pluton de executie si si-a facut treaba pana la capat. Daca in PSD spui adevarul trebuie sa fii pur si simplu eliminat deoarece adevarul supara.” .

Primarul Bacaului a scris, marti, pe Facebook, ca rezultatele votului de duminica nu sunt o surpriza şi ca „multor PSD-isti le-a fost rusine sa traga pentru Dancilă”:

„O campanie în care Iohannis era deja câștigător, cu multi psd-iști cărora le-a fost rușine să tragă pentru Dăncilă, cu Barna care s-a făcut de râs lamentabil și cu un scor neașteptat de bun pentru Mircea Diaconu.

Nicio surpriză că Iohannis a câștigat detașat, nici nu s-a chinuit prea tare. Poate a avut doar emoții ca nu cumva să intre Barna în turul 2 și să îi facă o viață foarte grea.

A fost prima campanie la prezidențiale în care PSD s-a chinuit să-și aducă propriul candidat în turul doi și a obținut cel mai mic scor din istorie. Nu poți să fii mulțumit cu așa ceva niciodată! Să vrei să fii măcar pe locul 2 ca să te salvezi. Mă întreb la ce bun să fie Dăncilă președintele PSD în continuare? Pe cine oare o ajuta?”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *