VIDEO – REVOLTA IN TIGANIME : TIGANII DIN GRAJDURI ACUZA UN POLITIST DE ABUZ SI DISCRIMINARE

Zeci de tigani s-au adunat in mahalaua din Grajduri sa protesteze impotriva politistului Ilie Cosmin Manuel. ” STOP ABUZ ! ” , ” STOP RASISM ! ” , ” FARA DISCRIMINARE ! ” , ” NO TO RACISM ! ” si ” TOTI SUNTEM OAMENI ! ” au scris tiganii pe pancartele ce le-au afisat la protest .

Un tigan prezent la protest afirma ca a primit o ” dovada fara drept de circulatie de la politistul Ilie Cosmin Manuel , dar stopurile mergeau la masina .” Tiganul sustine ca are filmare ca stopurile ii functionau si ca el a fost amendat pe nedrept.

” Referitor la sanctiunea contraventionala aplicata de politistul din cadrul Inspectoratul de Politie Judetean Iasi precizam ca aceasta poate fi contestata in instanta in termenul prevazut de lege” a declarat Anca Alexandra Vijiac , purtator de cuvant la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi

O tiganca prezenta la protest afirma ca politistul Ilie ” vrea sa calce cu masina copii ” pentru ca circula cu viteza pe strazile mahalalei din Grajduri.

Un alt participant la protestul din mahalaua din Grajduri sustine ca a fost luat de catre politistul Ilie din mahala si dus la 8 km distanta unde i-a fost testata alcoolemia . Tiganul mai sustine ca dupa testarea alcoolemiei politistul nu l-a mai adus in mahala el fiind nevoit sa mearga pe jos 8 km .

Tiganii spun ca vor continua actiunile de protest pana cand politistul Ilie Cosmin Manuel pleaca de la postul de Politie din Grajduri.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *