VIDEO – SCANDAL LA IASI : JURNALISTI FUGARITI DE LA CONSILIUL JUDETEAN IASI

Tinerii social-democrați au organizat joi dimineață un nou protest împotriva actualului președinte al Consiliului Județean Iași, Alexe Costel.

Îmbrăcați în salopete de construcții, tinerii au adus la Consiliul Județean Iași o camionetă încărcată cu tablă, o referire la dosarul penal al șefului CJ. Potrivit procurorilor, pe când era ministru al Mediului, Alexe Costel a luat mită 22 de tone produse siderurgice de la un combinat din Galați.

Pe autoutilitară a fost inscripționat mesajul „Construim în Iași cu tablă de la Alexe”, aluzie la sloganul liberalilor. Tinerii au purtat tricouri și caschete în culorile tradiționale ale partidului pe care penelistul îl reprezintă. Pe echipamente a fost imprimat: „Fără penali la Consiliul Județean Iași!”. De asemenea, numerele de înmatriculare ale camionetei au avut și acestea o simbolistică: IS 2024 HOȚ în față și IS 2024 FUR în spate.

„Mandatul liberalului Alexe Costel a fost unul al scandalurilor de corupție, nu al investițiilor. La conducerea instituțiilor administrative nu mai au ce căuta indivizi certați cu legea, inculpați în multiple dosare penale, care administrează în continuare banii tuturor contribuabililor din județ. Avem nevoie de oameni competenți, integri, care să impună respect la București și asupra cărora nu planează suspiciuni sau acuzații de corupție”, a declarat liderul PSD Iași, Bogdan Cojocaru.

Agentul de paza de la Consiliul Juetean Iasi a fosta agresiv cu jurnalistii prezenti.

Agentul a bruscat si s-a tipat la jurnalisti.

” Oi stai oleaca. Iesi oleaca.” , ” Daca te-ai certat cu mine, te-ai certat cu toata lumea. ” si ” Va rog frumos eliberati… ” au fost vorbele agentului catre jurnalisti

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *