VIDEO -SCANDAL LA O SECTIE DE VOTARE DIN TARGUL FRUMOS : PSD ACUZAT CA FACE CAMPANIE ELECTORALA

Astăzi în jurul orei 14.30 la secția de votare nr 309 de la Casa de Cultură din Târgu Frumos un membru su simpatizant PSD a parcat mașina personală marca BMW care avea pe lunetă lipit afișul cu candidatul PSD Ionel Vatamanu. Aflându-se prin zonă contracandidatul ALDE Dr. Jalbă Armin Constantin, a fotografiat mașina respectivă. Proprietarul BMW-ului pe care era lipit afisul cu candidatul PSD Ionel Vatamanu a devenit recalcitrant, fiind agresiv fizic și verbal, adresând amenințări candidatului Jalbă Armin Constantin.

La acest incident erau de față și 2 candidați la CL TÂRGU FRUMOS Carabulea Dumitru, Mititiuc Adina, Candidatul PMP Dr. Ali Ghneim, iar din partea PSD fiind de față Primarul Ionel Vatamanu, consilierii locali PSD Ionuț Vatamanu și Costel Condurache și alții.

La fată locului au ajuns organele de ordine, poliție și jandarmerie întocmindu-se un proces verbal. La plecare proprietarul mașinii pe care era afișul PSD îl salută pe Ionel Vatamanu , candidatul PSD la Primăria Târgu Frumos

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *