VIDEO – STAI IN CASA , POLITIA LOCALA IASI FACE CONTROALE PE STRAZILE IASULUI !

politialocala-iasi.ro scrie : ” POLIȚIA LOCALĂ IAȘI va avea în vedere respectarea dispozițiilor art. 1 din  ORDONANȚA MILITARĂ nr. 1/2020 privind unele măsuri de primă urgență care privesc aglomerările de persoane și circulația transfronalieră a unor bunuri, precum și prevederile ORDONANȚEI MILITARE nr. 2/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

 NERESPECTAREA ORDONANȚEI MILITARE NR. 1/2020, atrage răspunderea disciplinară, civilă, contravențională sau penală, în conformitate cu prevederile art. 27 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999, cu modificările și completările ulterioare.

În situația în care polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Iași vor identifica încălcări ale prevederilor prevăzute în Ordonanța militară nr. 1/2020 și Ordonanța militară nr. 2/2020, vor întocmi procese-verbale de constatare a contravenției, conform legislației în vigoare.”

” Politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi actioneaza in sistem integrat alaturi de celelalte structuri din dispozitivul de ordine si siguranta publica . Suntem prezenti in teren pentru prevenirea si combaterea criminalitatii si asigurarea sigurantei cetatenilor .

Reamintim tuturor cetatenilor ca nerespectarea legislatiei in vigoare atrage sanctiuni, iar necunoasterea legii nu poate fi invocata ca scuza. Le recomandam tuturorsa se informeze doar din surse oficiale ”  a declarat pentru iasi1.roIoana Bîlea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *