VIDEO – UN LIDER PSD SE FOLOSEȘTE DE COPII PENTRU A OBȚINE VOTURI

O strategie cel putin controversată a fost pusa in aplicare in plenul sedintei Consiliului Judetean Iasi de către presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa. Acesta a adus, in cadrul sedinței ordinare, peste 20 de copii din Ruginoasa, inregistrati la clubul sportiv din localitate. Practic, conducerea CJ Iasi a apelat la un santaj emoțional, folosind copiii inregistrati la clubul local de fotbal din comuna Ruginoasa pentru a obține votul opoziției pe un proiect amanat de câteva luni.

In fapt, este vorba de preluarea unui teren din comuna Ruginoasa de către Consiliul Judetean Iași si construirea de către autoritatea judeteana a unui Centru de Excelentă pentru fotbal. Incă din luna ianuarie, opozitia din CJ Iasi, in spetă grupurile PNL și PMP nu au fost de acord cu demararea acestui proiect în forma propusa de majoritatea PSD-ALDE, motivand ca, la nivelul judetului, nu exista o strategie coerentă de dezvoltare a sportului ieșean. Consilierii judeteni PNL au motivat ca, în fapt, este vorba de o investiție de nivel local, finantată din fonduri județene.

Transferul terenului din sarcina comunei Ruginoasa in administrarea CJ Iasi nu a trecut nici astăzi, opoziția refuzând să ofere un vot pentru acest proiect.

sursa text: pulsuliesean.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *