VIDEO – ViLA BARONESEI CAMELIA GAVRILA

După o viață de bugetar și un mandat în Parlamentul României, deputatul PSD Camelia Gavrilă, se lăfăie într-o vilă de lux din cartierul Bucium. Casa candidatului PSD la Primăria Iași se află într-o zonă vânată de cei cu bani, lângă șoseaua Bârnova, arteră recent reabilitată. Parlamentarul ieșean a avut parte de venituri consistente, aceasta neavând trecute datorii de când a intrat în Camera Deputaților.

Deputatul PSD Camelia Gavrilă a reușit să se înscrie în rândul bugetarilor ieșeni cu o locuință impunătoare. După o viață de profesor, inspector general și apoi deputat în Parlamentul României, candidatul PSD la Primăria Iași a ajuns să locuiască într-o vilă de lux din cartierul Bucium. Alături de soțul său, Constantin Gavrilă, medic specialist în medicina de familie, parlamentarul ieșean a ajuns să-și edifice o locuință impunătoare în dreptul DJ 247 A pe Șoseaua Iași-Bârnova, stradă recent reabilitată. Casa familiei Gavrilă, ridicată cu etaj și mansardă, este una destul de impunătoare, față de alte locuințe aflate în zonă.

Locuința deputatului Camelia Gavrilă se află în zona Șoseaua Bârnova, pe o străduță lăturalnică. Casa are aproape 240 metri pătrați și a fost edificată în anul 2012. În acest caz, parlamentarul care vrea să ajungă primar al municipiului Iași are 50 la sută cotă parte din locuință, restul fiind al soțului său. Raportat la prețul zonei, în funcție de metrul pătrat, de poziția locuinței și artera lângă care se află, locuința deputatului PSD ajunge la peste 200.000 euro.

Conform declarației de avere,candidatul PSD la Primăria Iași</a> deține un teren intravilan în Bucium, în suprafață de 1.050 metri pătrați. Terenul a fost luat în anul 2003 și este deținut în coproprietate cu soțul său, Constantin Gavrilă. Parlamentarul deține și două autoturisme. Deputatul are un Volkswagen Bora, fabricat în anul 2001, dar și un autoturism Audi Q3, fabricat în anul 2017. Camelia Gavrilă nu are trecute bunuri sub formă de obiecte de artă, metale prețioase sau alte bijuterii. La capitolul active financiare, actualul deputat ieșean are deschise patru conturi bancare. Aceasta are un depozit bancar de 3.000 de dolari deschis la o unitate de profil. De asemenea, candidatul PSD la Primăria Iași mai are un depozit de aproape 81 mii lei, dar și două carduri în valoare totală de peste 67 mii lei.

Pentru un bugetar care a fost mandate la rând inspector general și profesor, viceprimar al municipiului Iași, iar de patru ani deputat în Camera Deputaților, averea acumulată de Camelia Gavrilă este una destul de mare. Gavrilă speră ca prin candidatura la Primăria Iași să-și asigure ulterior un post eligibil pe lista PSD pentru Camera Deputaților, aceasta fiind adevărata sa miză după alegerile locale din luna septembrie 2020.

sursa text: bzi.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *