VIDEO – VIORICA DANCILA FACE ZOB LOGICA SI LIMBA ROMANA

Deputatul PSD Liviu Plesoianu o ataca virulent pe sefa sa de partid, Viorica Dancila, despre care spune ca face „gafe monumentale” zi dupa zi, ora dupa ora.


„Nu, e prea mult, AJUNGE! Sa faci zi dupa zi, ora dupa ora, declaratie dupa declaratie astfel de gafe monumentale reprezinta deja o bataie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD in 2012 si in 2016! De cateva saptamani, Dancila#2 o contrazice total, imoral si necolegial pe Dancila#1. Exista insa un cordon ombilical care nu s-a rupt intre doamna Dancila#1 si doamna Dancila#2, ceva nu s-a schimbat deloc: liliputana anvergura politica si nemiloasa casapire a logicii discursive si a limbii romane elementare! …Zau, e prea de tot!

Dancila, acum doua zile: ‘Marea majoritate sunt oameni care stiu ca bunul-simt si violenta nu sunt caracteristice poporului roman!’ … ‘Plec de la Putna cu liniste si incredere ca ura va fi insotita de solidaritate…’

…!??!??!????!!!!!!???!!!!???????”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Plesoianu intentioneaza sa candideze la Presedintia Romaniei, el incepand deja sa stranga semnaturi de sustinere. CEX al PSD a decis insa ca Viorica Dancila sa fie candidatul partidului pentru Cotroceni.

sursa trext: aktual24.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *