VIDEO – Zilele Casei Corpului Didactic ” Spiru Haret ” din Iasi – deschiderea oficiala


Zilele Casei Corpului Didactic “Spiru Haret” din Iaşi se desfășoară în perioada 4 – 5 octombrie 2018, sub semnul sărbătoririi a 100 de ani de România, în contextul Zilei Internaționale a Educației.

Manifestările s-au deschis oficial joi, 4 octombrie 2018, ora 9,30 în prezența reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Iași, a unor personalități din mediul academic, din administraţia locală și din instituţiile partenere.
Agenda evenimentului cuprinde activități organizate la Iași și la Pașcani. Astfel, după deschiderea oficială, în prima zi, de la ora 10,00, la sediul din Iași al Casei Corpului Didactic ”Spiru Haret” a avut loc Conferința de lansare a proiectului județean cu participare internațională 100 de Ani de Unitate prin Cultură, urmată de evenimentul de multiplicare Succesul vine din motivație!, parte a proiectului Erasmus+ Împreună spre viitor!. Ne vom continua seria activităților educative cu două lansări de carte și cu prezentarea Ofertei de formare a Casei Corpului Didactic “Spiru Haret” din Iaşi pentru anul școlar în curs.
Lucrările expuse pe simezele Galeriei de arte ”Ion Neagoe” din cadrul Casei Corpului Didactic, au încântat privirea participanților prin creațiile unui număr impresionant de artiști din toată țara, reunite în cadrul expoziției colective de artă vizuală Identități ieșene, aflată la a X-a ediție.
Vineri, 5 octombrie 2018, la ora 9.30 se deschid, la Pașcani, activitățile organizate sub semnul Zilelor Casei Corpului Didactic “Spiru Haret”. Aici vor avea loc, pe lângă activitățile de prezentare a ofertei de formare și de lansare a proiectului 100 de ani de Unitate prin Cultură, momente artistice, precum și expoziția Hobby-uri …. educative.
Spațiu generos de formare și dezvoltare profesională în domeniul educației, Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iași marchează, prin evenimentele din 4 și 5 octombrie 2018, începutul unui nou an de activitate în care va oferi cadrelor didactice oportunitatea de a dobândi noi experiențe de cunoaștere, în spiritul inovării și al deschiderii spre un învățământ conectat la nevoile societății contemporane.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *