VIDEO – A FOST ANULAT PROTESTUL TAXIMETRISTILOR

S-au adunat mai bine de 60 de taxiuri pe șoseaua Păcurari, urmând să mai sosească la fața locului încă 20 de mașini, pentru a porni către București.

Totul a fost anulat în urma discuției telefonice, ce a avut loc între Mircea Manolache și președintele C.O.T.A.R, Ștefănescu Vasile, acesta anunțând că a reușit să primească o promisiune certă din partea Guvernului.

În data de 13 februarie, peste 1.600 de taximetrişti au protestat în Piaţa Victoriei, timp de patru ore, solicitând modificarea Legii taximetriei, astfel încât să poată fi sancţionaţicei care desfăşoară fără autorizaţie transport public de persoane şi în special transport în regim taxi.

Preşedintele COTAR a susţinut că mitingul transportatorilor nu este unul politic, ci intenţionează să atragă încă o dată atenţia Guvernului României că trebuia să scoată din Legea Taximetriei sintagma “în mod repetat“, introdusă în 2015 de fostul ministru al Transporturilor, Lucian Şova, şi trecerea activităţii de ”rent a car” la Autoritatea Rutieră Română (ARR).

sursa text: infoiasionline.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *