VIDEO – ADRIAN NASTASE II URECHESTE PE LIBERALI

In sedinta Consiliului Local Iasi din data de 29 martie 2019 consilierii locali din partea Partidului National Liberal au propus retragere a Titlului de ” Cetatean de Onoare al Municipiului Iasi ” conferit de administratia locala fostului premier Adrian Nastase.

” Propun suplimentarea ordinei de zi cu proiectul depus de colegul meu Razvan Timofciuc , respectiv retragere a Titlului de ” Cetatean de Onoare al Municipiului Iasi ” a domnului Iliescu si a lui Adrian Nastase. ” a spus in sedinta CL Etienne Ignat , consilier local PNL.

” Avand in vedere ca beneficiaza de aces Titlu de ” Cetatean de Onoare al Municipiului Iasi ” o persoana condamnata penal pentru fapte de coruptie si o persoana care este cercetata penal , consideram oportun sa facem curatenie de tot ce inseamna consecinte ale regimului comunist in lumea politica din Romania si va rugam sa aprobati suplimentarea ordinei de zi.” a spus Eduard Boz, consilier local PNL, in sustinerea propunerii liberalului Etienne Ignat

Suplimentarea ordinii de zi a sedintei Consiliului Local Iasi din data de 29 martie 2019 cu propunerea de retragere a Titlului de ” Cetatean de Onoare al Municipiului Iasi ” conferit de administratia locala fostului premier Adrian Nastase a fost respinsa de majoritatea consilierilor.

Referitor la propunerea liberalilor din CL Iasi fostul premier Adrian Nastase a declarat : ” Lucrurile care eu le-am facut pentru Municipiul Iasi ca prim-ministru le-am facut cu toata prietenia, cu toata pretuirea si cu respectul datorat iesenilor fara sa astept sa capat in vreun fel o anumita distinctie sau sa existe un rezultat de acest tip. O astfel de initiativa avea fara indoiala o finalitate electorala pentru acum , din perspectiva timpului ramane un nonfapt de istorie”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *