VIDEO – Andrei Nastase este un abuz facut de regimul Dodon impotriva democratiei

Liderul Partidului Platforma Dreptate si Adevar din Republica Moldova, Andrei Nastase, va primi titlul de Cetatean de Onoare al Municipiului Iasi, a anuntat primarul Mihai Chirica.

Edilul a declarat ca in sedinta de joi, 31 ianuarie, consilierii locali vor trebui sa isi dea acordul privind acordarea de noi titluri de Cetatean de Onorare al Municipiului Iasi. Conform acestuia, una dintre personalităţile vizate de primirea acestei distincţii este Andrei Nastase , liderul Partidului Platforma Dreptate si Adevar din Republica Moldova .

” Este o abordare in stil african pentru ca o persoana care a participat intr-un scrutin de alegeri organizat constitutional , dupa finalizarea scrutinului si castigarea acestuia nu ii este validat mandatul ceea ce nu s-a mai intamplat decat pe vremea bolsevicilor . Este unul dintre abuzurile pe care actualul presedinte Dodon il face impotriva democratiei si a democratiei europene in special. Noi incercam un act reparatoriu fata de domnul Andrei Nastase si speram sa putem castiga din partea cetatenilor Republicii Moldova simpatia pentru curentul european . ” a declarat primarul Mihai Chirica.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *