VIDEO – Caii de la Voinesti : AVENTURA EQUESTER

Clubul de echitaţie Equester este locul ideal care facilitează reconectarea cu Viaţa şi Natura, prin învăţarea unui sport nobil şi crearea unei relaţii armonioase, de parteneriat şi prietenie, cu caii.

Situat într-o zonă liniștită, cu câmpii înverzite și aer curat, centrul de echitație își desfășoară activitatea în cadrul bazei ecvestre din localitatea Voinești, la aproximativ 14 kilometri distanță de Iași.

” Nu punem accentul pe o abordare comerciala a acestei activitati ci pe una care sa implice calaretul atat mental cat si fizic sa depuna un efort pentru a ajunge sa aiba o relatie corecta si constructiva cu calul . ” a spus Marius Rață – președintele Clubului de echitaţie Equester

Clubul a luat ființă în primăvara anului 2009, din dorința de a oferi posibilitatea de a petrece un timp de calitate în aer liber, împreună cu familia sau prietenii, un timp care să contribuie atât la sănătatea fizică a oamenilor, dar și la echilibrul lor psihic.

În prezent, centrul dispune de un grajd modern, care găzduiește 19 cai frumoși, bine îngrijiți, dintre care șase sunt antrenați special pentru lecții de echitație.

sursa text & foto : equester.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *