VIDEO – CONFIRMAT POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS este ION GHIBAN , directorul Scolii Profesionale din Tatarusi

” Directorul Scolii Profesionale din Tatarusi a fost confirmat cu noul Coronavirus . Directia de Sanatate Publica Iasi a demarat o ancheta epidemiologica. In urma anchetei s-a constatat ca persoana infectata nu a participat la cursuri cu elevii in ultimele zile de aceea nu se impune o suspendare a cursurilor. Pentru persoane ce au fost depistate drept contacti directi s-a stabilit o masura a carantinarii timp de 14 zile. Scoala Preofesionala va lua toate masurile necesare pentru igenizarea si dezinfectia spatiilor scolare si o reinstruire a personalului privind regulile de igiena personala si portul mastii de protectie. ” a declarat pentru iasi1.ro Marius Voicescu, purtator de cuvant la Directia de Sanatate Publica Iasi

Site-ul bittv.info scrie :

Directorul Scolii Gimnaziale Tatarusi, profesorul Ion Ghiban, a fost confirmat cu virusul SARS-COV2. Potrivit unui raspuns trimis de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi pentru BIT TV Pascani, unitatea de invatamant a informat, în scris, Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Județean Iași despre cazul de îmbolnăvire.

În urma anchetei epidemiologice realizate de DSP, s- a constatat că persoana infectată nu a participat la cursuri cu elevii în ultimele zile, așadar nu se impune suspendarea cursurilor. Pentru persoanele identificate drept contacți direcți, s-a stabilit măsura carantinării timp de 14 zile. În conformitate cu Ordinul nr. 1494 din 31 august 2020, Școala Gimnazială Tătăruși va lua măsuri pentru igienizarea și dezinfecția spațiilor unităților școlare (clase, holuri, toalete)„, precizeaza ISJ Iasi.

sursa foto & text: bittv.info

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *