VIDEO – ” CONSILIERII LIBERALI BLOCHEAZA IASUL ” spune Marius Ostaficiuc , lider PSD Iasi

Votul final a fost exprimat asupra celui mai mare buget din istoria orasului Iasi. Cu abtinerea liberalilor, bugetului Iasului pe 2020 a fost votat.

Este vorba de suma de 1.493.835.330 lei (313 milioane de euro), din care bugetul local reprezinta 1.178.278,40 mii lei (246,96 milioane de euro) din care se scad transferurile in suma de 60.006,23 mii lei, in timp ce bugetul institutiilor publice finantate integral/partial din venituri proprii este in suma de 315.556,93 mii lei.

” Consilierii locali PSD , ca de fiecare data in ultimii 4 ani de zile , au fost cei care au sustinut aceasta comunitate. Proiectul bugetului municipiului Iasi a fost votat in unanimitate de consilierii PSD si consilierii liberali sau opus ca de fiecare data .

Consilierii nostri au dat dovada de verticalitate, iar consilierii liberali de demagogie., demagogie care duce in detrimentul iesenilor ,care nu ne lasa sa facem investitiile , care blocheaza institutiile din subordinea municipiului Iasi de altfel blocheaza Iasul.” spune Marius Ostaficiuc , presedinte PSD Iasi

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *